بیماری پروانه ای ویکی پدیا Things To Know Before You Buy
بیماری پروانه ای ویکی پدیا Things To Know Before You Buy
Blog Article
علائم بیماری پروانه ای چیست؟ (علائم بیماری پروانه ای در نوزادان و کودکان)
در صورتی که روی پوست تاولهای مشاهده کردید که قبلاً آنها را ندیده بودید، باید هرچه سریعتر به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
او در این راه، هربار با حوادثی روبهرو میشود و تصمیمهایی میگیرد که منجر به اتفاقات خاصی میشوند. فیلم “دربارهی زمان” بهخوبی میتواند تئوری اثر پروانهای و تاثیر اتفاقات جزئی در آینده را اثبات کند.
سوراخ کردن تاولهای جدید: با انجام این کار مانع گسترش تاولها خواهید شد، جهت این کار از یک سوزن استریل استفاده کنید و در دو نقطه از تاولهای جدید ایجاد سوراخ نمایید، اما از دستکاری آن و برداشتن پوست اضافهی تاول با دست خودداری نمایید تا لایه زیرین پوست محافظت شود.
بیماری پروانهای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایههای پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و میتواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.
-پوست شکننده که به راحتی تاول می زند، به خصوص روی دست ها و پاها
صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ ۰ نظر آنچه در این مقاله میخوانید بیماری پروانه ای که به عنوان اپیدرمولیز بولوزا نیز شناخته میشود، یک بیماری ژنتیکی نادر است و با پوست شکننده که مستعد تاول زدن و پارگی است مشخص میشود.
هر گونه علائم ابتلا به عفونت مانند تورم قرمز، گرم و دردناک پوستی
خانواده ها با سابقه بیماری پروانه ای می توانند آزمایش قبل از تولد و مشاوره ژنتیکی را در نظر بگیرند.
سپسیس: زمانی که باکتریها از ناحیه آلوده وارد جریان خون شوند و در سرتاسر بدن گسترش یابند، سپسیس نامیده میشود که یک شرایط به سرعت پیشرونده و با ایجاد شوک و نارسایی در اندامها، تهدید کننده زندگی فرد خواهد بود.
در ادامه روشهای درمانی این بیماری را بیشتر توضیح خواهیم داد:
حادثهی ریزش ساختمان در آبادان که اخیرا اتفاق افتاد، یکی از حوادث بزرگی بود که به دلیل سودجویی عاملان آن اتفاق افتاد. فرض کنید فردی که ناظرساختمان بود، با وجدان و شرافتکاری خود، از ساخت چنین more info ساختمانی جلوگیری میکرد؛ در اینصورت هرگز چنین اتفاقی رخ نمیداد.
مشکلاتی در بلع، اگر تاول ها در دهان و گلو وجود داشته باشد،
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.